top of page
434979998_1183963362889865_3971413307869598668_n.jpg

Feestzaal

Welkom bij De Schorren Food & Drinks  – De Perfecte Feestzaal in Antwerpen, Hoboken
 

Op zoek naar de ideale locatie voor je volgende evenement in Antwerpen? Zoek niet verder! Bij De Schorren Food & Drinks bieden we een prachtige recentelijk gerenoveerde feestzaal die perfect is voor allerlei gelegenheden. Of je nu een intiem verjaardagsdiner, een chique receptie, een gezellige drink, een informeel buffet of een levendige walking dinner plant, onze veelzijdige feestzaal biedt de ideale setting voor elk type evenement.

Onze troeven:

  • Gerenoveerde pracht: Onze feestzaal heeft onlangs een grondige renovatie ondergaan en straalt nu een moderne en stijlvolle sfeer uit die perfect past bij elke gelegenheid.

  • Ruimte voor iedereen: Met plaats voor maximaal 44 zittende gasten of 65 staande gasten, is onze zaal geschikt voor zowel kleine bijeenkomsten als grotere feesten.

  • Flexibele Opties: Of je nu een formeel seated diner, een informele receptie of iets daartussenin wilt organiseren, wij bieden verschillende arrangementen om aan al je wensen te voldoen.

  • Centrale Locatie: Gelegen in het bruisende Hoboken, ten zuiden van Antwerpen, zijn we gemakkelijk bereikbaar voor gasten uit Antwerpen en omgeving, waardoor jouw evenement moeiteloos toegankelijk is voor iedereen.
     

Plan jouw evenement bij ons:

Neem vandaag nog contact op met ons team om jouw evenement in onze feestzaal te plannen. Ons toegewijde team staat klaar om je te helpen bij het creëren van een onvergetelijke ervaring voor jou en je gasten. Kom langs voor een bezichtiging of neem contact op voor meer informatie en reserveringen.

Tot 65 personen

De zaal geeft plaats aan maximum 44 personen zittend of tot 65 personen staand

Catering

We bieden verschillende soorten catering aan voor jouw feest. Receptie formules, buffet, seated dinner, ... al dan niet met een drankenformule. Vele opties zijn mogelijk. Contacteer ons en we maken graag een voorstel op maat van uw noden.

Vergaderzaal

De zaal leent zich ook ook ideaal voor uw vergadering in Hoboken. De zaal is voorzien van extra helder licht voor vergaderingen. Kom zeker eens kijken indien u een veragderzaal wenst te huren in Antwerpen (Hoboken).

Vraag ook zeker naar onze cateringsvoorstellen

Impressies

Contact

contact.deschorren@gmail.com

(0032) (0) 495902643

Bedankt voor de inzending!

bottom of page